Paide kaardilugeja hingas eksootilise Keenia ralli hõngu

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Hendrik Kraav (paremal) sai Keenias M-Spordi meeskonna heaks tööd teha vaid relvaga turvajaga koos, kes kaitses teda metsikute loomade eest.
Hendrik Kraav (paremal) sai Keenias M-Spordi meeskonna heaks tööd teha vaid relvaga turvajaga koos, kes kaitses teda metsikute loomade eest. Foto: Erakogu

Eelmisel nädalavahetusel rallisõprade meeli erksana hoidnud eksootilisel WRC Keenia rallil oli kaardilugejate koolitusprogrammi Rallispordi Tulevikutähed kaudu M-Spordi meeskonda aitamas taas paidelane Hendrik Kraav.

Hendrik Kraav ütles, et tema teekond Aafrikasse algas kolmapäeval ja selle nädala esmaspäeva lõunal oli ta juba tagasi. "Kiire käik, aga selle ajaga nägin ja õppisin palju," võttis ta kogemuse lühidalt kokku.

Kraavi hinnangul on Keenia eluolu eestlase jaoks harjumatu. "Eriti liiklus, see on seal täielik õudusunenägu. Uskumatu, kuidas saab kaherealisest teest teha kuuerealise," sõnas ta hämmeldunult. "Ja sealjuures sõidetakse mööda nii vasakult, kui paremalt, nii teepeenra pealt, kui kraavist."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles