Petankimängijad äikselist ilma ei kartnud

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi spordiklubide liit

Järvamaa petanki seeriavõistluste teisipäevane etapp tõi Türile 27 mängijat. Äike ja vihmasadu kastsid väljakud ära ja andsid osalejatele mõnusa õhtupooliku mängimiseks.

 

Mängud peeti kolmestes alagruppides ja seejärel jätkati kohamängudega. Alagrupist pääsesid võitjatena edasi võistkonnad Ilme, Roosna-Alliku, GT-Gäng ja musta hobusena Kolmikud.

Emotsionaalsete mängude tulemusena võitiski musta hobusena edasipääsenud võistkond Kolmikud koosesisus: Kerli Jaagumann, Erki ja Egert Valdmaa. Teine koht kuulus võistkonnale GT-Gäng, kus mängisid Jaanus Tiiter, Kairi ja Vitali Gansen ja kolmada kohaga pidid leppima võistkond Ilme koosseisus: Ilme Mägi, Ilmar Vainsalu ja Avo Tipp.

Üldarvestuses on seeriavõistlustel seni osalenud 37 inimest ja enne viimast etappi juhib Käru võistkond 70 punktiga. Viimase etapi võitjad on teised, võistkond Triin hoiab kolmandat kohta ja GT-Gäng on neljas.

Järvamaa discgolfi seeriavõistlused viisid osalejaid kesknädalal aga samuti järjekordsele etapile. (JT)

Järvamaa discgolfarid jõudsid Väätsale ja lisasid rajale kaks uut korvi nagu eelmisel aastal.

Kolmapäeval mängiti kaks ringi seega 14 korviga rajal. Lisandunud korvid pakkusid mõnusalt peavalu, kuid õnnestunud visete puhul tõid küllaldaselt rõõmu.

Kõrgeimas võistlusklassis moodustasid esikolmiku: Ardi Roomelt -18, Reno Kangur 16, Kristjan Berednikov -13. Keskmises võistlusklassis olid parimateks Teet Laur -10, Veiko Koks -9, Siim Paapsi -9. Kolmandas võistlusklassis aga tunnistati parimateks Lauri Piisner -5, Tarmo Link -1 jaTimmu Luts +1.

CTP- auhinnad võitsid Kaisa Leesment ja Marcus Pajumaa.

Discgolfi seeriavõistluste raames on jäänud veel kaks etappi ehk kaks järjestikust kolmapäeva. Järgmisel nädalal (26. juulil) kohtutakse Koerus ja ülejärgmisel kolmapäeval (2. augustil) Metsajõe discgolfirajal.

Seeriavõistluse raames on Järvamaa radadel seni osalenud 122 inimest.

Hetkel on paremusjärjestus järgmine:

- Reitinguga 900+ Ardi Roomelt, Raido Kangur, Daniel Vilipõld

- Reitinguga 830 – 899 Veiko Koks, Mihail Puškin, Madis Tamm

- Reitinguga kuni 829 Tarmo Link, Lauri Piisner, Katri Punapart.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles