Linna aukodanik teeb üle pika aja midagi erilist

Järva Teataja
Copy
Paide linna aukodanik Ain-Alar Juhanson
Paide linna aukodanik Ain-Alar Juhanson Foto: Dmitri Kotjuh

Maardu järve ääres peetakse laupäeval Eesti triatloni karikavõistluste kuues etapp, mille stardis on ka kolmekordse Ironman täispika triatloni võitja ning Ironman Tallinna ja Triatloniakadeemia võistluste peakorraldaja Ain-Alar Juhanson, kes pole Eestis võistelnud üle viie aasta.

“Viimane triatlonivõistlus oli mul olümpiadistants veebruaris Lanzarote’is, kuid Eestis võistlesin viimati 2018, kui Otepää poolpika Ironmani raames toimus ka Telia 4:18:4 triatlonivõistlus,” meenutas eelmisel aastal Paide linna aukodaniku tiitli pälvinud Juhanson. “Loodan, et tippspordi ajast on midagi meeles, hetkel treenin täpselt nii palju, kui pere ja töö kõrvalt jõuan, need on prioriteet,” lausus Juhanson. “Eesmärk on sirge seljaga finišijoon ületada ning võistlust nautida. Annan kõikidele triatlonisõpradele võimaluse mulle pähe teha. Tippsport on tippsport, harrastussporti peabki nautima,“ ütles Juhanson.

Triatlonirahvas on pikalt oodanud ka tema debüüti poolpika Ironman Tallinna distantsil. “Lähiaastatel tahan selle kindlasti ära teha, töö selle nimel käib,“ sõnas Juhanson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles