Järvamaa keskerakondlased näevad uue esimehena just seda inimest

Järva Teataja
Copy
Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatus.
Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatus. Foto: Keskerakond

Eesti Keskerakonna Järvamaa piirkonna juhatuse koosolekul otsustati esitada Tanel Kiik erakonna esimehe kandidaadiks erakorralisele kongressile Paides.

Juhatuse liikme kandidaatideks seatakse üles Keskerakonna esimees ja Riigikogu aseesimees Jüri Ratas, Rakvere linnapea Triin Varek, Riigikogu liige Maria Jufereva-Skuratovski, Jõgeva vallavanem Taavi Aas, Viljandimaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaak Aab, Läänemaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Jaanus Karilaid, Põlvamaa piirkonna esimees Ester Tuiksoo, Keskerakonna peasekretär ja Riigikogu liige Andre Hanimägi ning Riigikogu liige Enn Eesmaa.

"Tanel Kiik on tulnud Keskerakonna esimeheks kandideerides välja konkreetse ja tulevikku vaatava tegevuskavaga," lausus Järvamaa piirkonna esimees ja Riigikogu liige Kersti Sarapuu. "Tanelil on juhatusse kandideerijate näol tugev ja laiapindne toetajaskond erinevatest Eesti piirkondadest. Juhatus ei tohi olla Tallinna-keskne ja kaitstud peavad olema ka maapiirkondade huvid. Oluline on rõhutada, et Tanel ja mitmed tema meeskonnaliikmed on oma tegevusega toetanud investeeringuid Järvamaale ja näidanud üles huvi meie piirkonna käekäigu vastu."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles