Transpordiameti teenindusbüroode lahtiolekuajad muutuvad

Järva Teataja
Copy
Transpordiameti teenindusbüroo.
Transpordiameti teenindusbüroo. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Transpordiameti teenindusbürood ja infotelefon alustavad alates 1. augustist 2023 neljapäeviti klientide teenindamist kella 10-st senise kella 9 asemel. Muudel äripäevadel avatakse bürood nagu seni – alates kella 9-st.

Transpordiameti klienditeeninduse osakonna juhataja Kaie Rebane märgib, et klienditeenindus peab olema kvaliteetne, sõbralik ja kiire. „Klienditeenindajad peavad olema hästi koolitatud ja pädevad ning iga neljapäeva hommikul on neil enne klienditeenindusaega koolitused või infokoosolekud.“

Samuti pikeneb nüüd Saue ja Narva büroo töönädal viiepäevaseks. Enne olid need avatud vastavalt neli ja kolm päeva nädalas. Vaadata büroode lahtiolekuaegu saab siit!

Oluline on teada, et sõidukite registreerimiseelne kontroll toimub ainult broneeringute alusel kõikides teenindusbüroodes üles Eesti. 

Transpordiametile on oluline klientide tagasiside. Alates 12. juulist saadetakse infotelefonile helistajatele tekstsõnumi tagasisideküsimustiku lingiga. Küsimustikule vastamine on vabatahtlik ning sõnumi saaja saab end soovi korral eemaldada küsimustiku saajate seast.

Transpordiameti e-teeninduses saab kiiresti ja mugavalt teha sõiduki ostu- ja müügi toiminguid, taotleda juhiluba, broneerida sõidu- ja teooriaeksami aegu ning teha teisi toiminguid. 

Paide teenindusbüroo

Sõidukite registreerimiseelne kontroll ning teooriaeksamid:

E-R kell 9.00–17.00

E-R teenindamine ainult eelbroneeringute alusel.

Kõik muud teenused:

E ja K kell 9.00–17.00; lõuna kell 12.00–12.30

Teenindamine nii eelbroneeringute alusel kui ilma broneeringuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles