Eakatekodu valmistub uksi avama

Copy

Lähiajal avab uksed uus hooldekodu Päinurmes kunagistes Nurme kooli ruumides. Osaühing Akersoni, kellele Päinurme kodu on esimene eakatekodu, alustas ruumide renoveerimise ja sisustamisega kevadel. Praeguseks on vaja saada veel kasutusluba ning sel kuul loodetakse uksed avada ja esimesed kliendid vastu võtta.

Akersoni OÜ juhatuse liige ning hooldekodu rajamise algataja Kaja Koger rääkis, et hoone osteti Järva vallalt ning selle renoveerimisega hooldekoduks alustati märtsis. Hoone ühes osas on remonditud, kohandatud ja sisustatud mugavad kaheinimesetoad koos vajalike tualett- ja abiruumidega. Ruumi on neis 36 kliendile. Lisaks on avatavas hooldekodus avarad puhketoad mitmesugusteks tegevusteks ning samuti tänapäevastele nõuetele vastav eraldi sissekäiguga köögiplokk.

Renoveerimis- ja sisustustööd õige pea avatavas hooldekodus on praeguseks lõppenud. «Saame julgelt öelda, et tegu on maalähedase, sõbraliku ja turvalise koduga, kus eakad inimesed saavad elada rahulikus, hoolivas ja neile sobivas keskkonnas ning nautida kõike seda, mis kuulub väärika vananemise juurde,» märkis Koger.

Tagasi üles