Unistuse täitmine: Paide disainsaunadega Ameerikasse

Kuido Saarpuu
Copy
Paide äärelinnas saab Toimi Toomväli (vasakul) tulevase kodu hoovil uudistada erilist disainsauna. Saunameeste meeskonda kuuluvad ka ­Reimo Kool (keskel) ja Ants Juhandi (paremal). Pildilt on puudu Gert Viigand, elektrilahenduste eest vastutanud Ats Kõivopuu ja CNC-pinkidega sina peal Rene Martin.
Paide äärelinnas saab Toimi Toomväli (vasakul) tulevase kodu hoovil uudistada erilist disainsauna. Saunameeste meeskonda kuuluvad ka ­Reimo Kool (keskel) ja Ants Juhandi (paremal). Pildilt on puudu Gert Viigand, elektrilahenduste eest vastutanud Ats Kõivopuu ja CNC-pinkidega sina peal Rene Martin. Foto: Kristo Kivisoo

Kui Paide mees Toimi Toomväli end tutvustades oma ametist räägib, saab selgeks, et mees on siseviimistleja. Vägisi kisub aga sinnapoole, et ettevõtjast saunameistri tiitel tuleb samuti lisada.

Lugu ilmus esmalt sellenädalases Maa Elus. 

Sest just oma tulevase kodu krundile Paide äärelinnas on mees koos oma kamraadidega püstitanud ühe sellise sauna, mida mujal maailmas ei kohta. Disainsauna, nagu meistrimees ise selle neljale inimesele sobiva eeskoja ja kuni kaheksa täiskasvanut mahutava leilivõtmisruumiga hoonekese kohta ütleb.

Saun meelitab möödasõitjaid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles