Selgus Paide Vee juhatuse uus liige

Egert Ninep
, Suvereporter
Copy
Möödunud aasta oktoobris selgus, et Paide Vesi juhatuse pikaaegne liige Jaan Madis ei pikenda oma lepingut.
Möödunud aasta oktoobris selgus, et Paide Vesi juhatuse pikaaegne liige Jaan Madis ei pikenda oma lepingut. Foto: Andrus Eesmaa

Paide Vee pikaaegse juhatuse liikme, Jaan Madise leping lõpeb järgmisel aastal. Uue juhi otsingud algasid varakult ning kuulutati välja avalik konkurss. Tänaseks on otsus lõplikult langetatud ning teada on ka uue juhatuse liikme nimi.

Möödunud aasta oktoobris selgus, et Paide Vesi juhatuse pikaaegne liige Jaan Madis ei pikenda oma lepingut. Et leida Madisele väärt asendus, kuulutas ettevõtte nõukogu kuulutas välja avaliku konkursi, mis lõppes 4. juunil. Nõukogule laekus tähtajaks kuus avaldus, millest kolm olid kõrgel tasemel. Juhatuse uus liige pidi selguma juuni lõpuks, kuid tema nime ei veel avalikustatud.

Juuni viimastel päevadel ütles Paide Vee nõukogu esimees Valeri Ivanov, et selguse toob nõukogu järgmine istung ja uue liikme nime avalikustab nõukogu juuli lõpus. Siiski jälle päris nii ei läinud, sest teatud üksikasjad olid veel lahtised. Selguse tõi teisipäeva õhtul olnud istung, kus nõukogu nimetas juhatuse uueks liikmeks Kuldar Kipperi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles