Valla eakad kogunevad Väätsal

Järva Teataja
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Shutterstock

Üle saja valla eaka andis oma tulekust teada valla esimesele eakate kokkutulekule, mis toimub homme, 17. augustil Väätsal. Korraldajad ootavad osalema neidki valla eakaid, kes tulekust teada anda ei jõudnud.

Türi valla eakate esimese kokkutuleku korraldaja Väätsa eakate seltsi „Ristikhein" eestvedaja Elle Kütt sõnas, et esimesele valla eakate kokkutulekule on tulemas üle 120 osaleja. Rohkemaarvuliselt on tulijaid Väätsalt, Kärust, Türilt, Säreverest ja paar inimest Kädvalt, kuid Kütt loodab, et tulevad väärikas eas inimesed ka Taikse, Oisu ja Kabala piirkonnast.

„Pole hullu kui tulekust teada anda ei jõudnudki, see oli vaid selleks, et teada paljudele suppi tellida. Kohale tasub ikka tulla, sest kohvikust saab süüa-juua osta, kontserti kuulama mahuvad kõik soovijad ja ka tegevustest saavad kõik osa võtta, kes soovivad," julgustas ta.

Kütt kinnitas, et esimene valla eakate kokkutulek saab olema vahva, sest sellel on mitmeid esinejaid valla eakate klubidest ja seltsidest, päevajuht Arto Saar teeb kõnnijalgpalli näidistreeningu ja toimuvad klubidevahelised murumängud.

Kokkutulek toimub kuuma ilma tõttu rahvamajas, kuid murumänge peetakse õues ja Küti sõnutsi aladel, mida saab sooritada seelikuga ja mis ei nõua suurt füüsilist pingutust. „Eakatega on lubanud kohtuma tulla ka Türi vallavalitsuse esindajad ja kontserti tuleb andma Siir Känd," lisas ta.

Veel märkis Kütt, et Türil kommipoodi pidavast ettevõttest Convi Food Sweets Sergei Zinovjev tegi valla eakate kokkutuleku tarvis puust 40 sentimeetri kõrguse õunapuu maketi, millele kinnitatakse ühiselt esimese korraldaja auks nimeline Väätsa õun.

„Järgmisel aastal anname õunapuu edasi järgmisele kokkutuleku korraldajale, kes riputab sellele omanimelise õuna. Kes see olema saab, selgub ka kokkutuleku lõpus," lubas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles