Spordihall muudab oma lahtiolekuaegu

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide E-piima spordihallis toimus korvpalli 3x3 võistluste piirkondlik etapp, kus osalesid ka Järvamaa koolid
Paide E-piima spordihallis toimus korvpalli 3x3 võistluste piirkondlik etapp, kus osalesid ka Järvamaa koolid Foto: Dmitri Kotjuh

Alates septembrist muutuvad Paide E-Piim spordihalli lahtiolekuajad. Spordikeskuse juhi Indrek Kivimäe sõnul tullakse sellega inimeste soovidele paremini vastu.

Alates esmaspäevast, kui spordihall tuleb suviselt režiimilt tagasi sügistalvisele, hakkab maja lahti olema senisest varem. Uksed suletakse samuti veidi varem.

Kui seni on spordihall avatud olnud alates kella kaheksast hommikul, siis nüüd alates 4. septembrist poole kaheksast. Kivimäe selgitust mööda on inimestelt tulnud ettepanekuid, et maja võiks varem lahti olla. "On soovitud võimalust enne tööpäeva algust näiteks jõusaali kasutada," ütles spordijuht. 

Ühtlasi läheb spordihall tund aega varem kinni ehk varasema kella kümne asemel õhtul kell üheksa. "Vaadates statistikat, siis hilisõhtusel tunnil on meil väga vähe külastajaid. Loodame, et me ei valmista kellelegi pahameelt ning kliendid saavad oma treeningharjumusi seoses sellega veidi muuta," ütles Kivimäe.

Lisainfo

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles