Tšelloõpetaja pälvib suure tunnustuse

Järva Teataja
Copy
Türi muusikakoolis saab õppida paljusid pille alustades kromaatilisest kandlest ja lõpetades metsasarvega. Tšellot õpetab Helen Ott (esiplaanil), kes võttis sõna ka muusikakooli aktusel.
Türi muusikakoolis saab õppida paljusid pille alustades kromaatilisest kandlest ja lõpetades metsasarvega. Tšellot õpetab Helen Ott (esiplaanil), kes võttis sõna ka muusikakooli aktusel. Foto: Dmitri Kotjuh

Kultuurkapitali helikunsti sihtkapital annab 1. oktoobril, rahvusvahelisel muusikapäeval Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias üle tänavused tunnustuspreemiad Eesti parimatele muusikaõpetajatele.

Tänavu pälvivad pedagoogi tunnustuspreemia viis erineva muusika-ala õpetajat üle Eesti. Laureaatide seas on ka Türi Muusikakooli tšelloõpetaja Helen Ott. 

Preemiaga tunnustatakse pühendumist erialasele tegevusele ning muusikaalase hariduse jätkusuutlikku õpetamist. Tunnustuspreemia suurus on 1500 eurot.

Eesti Kultuurkapitali helikunsti sihtkapital jagab muusikapedagoogide tunnustuspreemiaid välja juba kümnes kord, alates 2012. aastast koolide ettepanekute põhjal ja sihtkapitali algatustena.

Loe lisaks Eesti Kultuurkapital tunnustab muusikaõpetajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles