Tunnustamisele esitati kokku 24 kandidaati

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vald

Türi valla aukodaniku nimetuse ning kuldse ja hõbedase aumärgi andmiseks esitati kokku 24 kandidaati, tunnustused antakse üle valla sünnipäeval 22. oktoobril.

Türi valla aukodaniku nimetuse andmisele tehti kuus, kuldmärgi andmisele üheksa ja hõbedase aumärgi andmisele samuti üheksa ettepanekut.

Aukodaniku vääriliseks oli ühel kandidaadil ühise taotlusena kolm esitajat, ühte kandidaati esitati kahel korral ja üks kandidaat on esitatud nii aukodaniku kui ka kuldse aumärgi kandidaadiks.

Kuldse aumärgi andmisele tehti kaheksa esildist, kus üks esitaja tegi ettepaneku kuldse kuldmärgi andmiseks kahele erinevale inimesele.

Hõbedase aumärgi andmisele tehti kaheksa esildist, kus esitati hõbemärgi andmiseks üheksa erinevat inimest.

Türi vallavanem Sulo Särkinen rõõmustas, et vallavalitsusele saabus tunnustamistele sedavõrd mitmeid ja hästi põhjendatud ettepanekuid. Neid esitasid eraisikud, allasutused, klubid, seltsid, liidud, komisjonid ja kogukond. "Ainult hea meel on selle üle, et Türi vallas märgatakse tegusate ja toimekate inimeste tegemisi," kinnitas ta.

Türi valla aukodaniku nimetuse andmise otsustab vallavolikogu 26. septembri istungil ja vormistab selle otsusega. Türi valla kuldse- ja hõbedase aumärgi andmise otsustab vallavalitsus ja vormistab otsuse korraldusega.

Kõik tunnustused antakse üle Türi valla kuuendal sünnipäeval, 22. oktoobril, Türi kultuurikeskuses. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles