Vabandage, kus siin tualett asub?

Copy
Google Mapsi kaardirakendus pakub Türil välja kaks võimalust, kus kohalikke olusid mitte tundev inimene saaks keha kergendada. Inimesed on neile tualettidele ka oma hinnangu andnud. Vt ­ teist fotot.
Google Mapsi kaardirakendus pakub Türil välja kaks võimalust, kus kohalikke olusid mitte tundev inimene saaks keha kergendada. Inimesed on neile tualettidele ka oma hinnangu andnud. Vt ­ teist fotot. Foto: Ekraanitõmmis

Paide avalik käimla avati kesklinnas Pitsakioski kõrval 2018. aastal, kuid enne seda polnud linnasüdames aastaid võimalik keha kergendada kusagil mujal kui ainult söögikohtades.

Naaberlinnas Türil on asjalood kehakergendusega olnud aastaid pehmelt öeldes kehvapoolsed. Kui loodus kutsub, siis esimest korda Türile sattunu on plindris, juhul kui ta ei viibi parasjagu just mõnes toitlustuskohas, kus WC on olemas.

Tõsi, kesklinnas on tasuline tualett Türi Konsumis, veidi pikema jalutustee kaugusel saab ihuhädasid kergendada reisikeskuse tualetis, ent linnasüdames avalikus linnaruumis üldkasutatavat tualetti, kuhu küsija juhatada, pole. Seda enam, kui küsija ei valda kohalikku keelt ning teejuhataja omakorda võõrkeelega jänni jääb, püüdes anda juhiseid, kuidas näiteks reisikeskusse minna.

Tagasi üles