Vaata, kes kandideerivad Järvamaa ettevõtluskonkursi preemiatele

Järva Teataja
Copy
Jüripoja loomakliiniku arst Joel Jürisson ja abiline Laura-Liisa Vaigurand steriliseerivad ja kastreerivad kasse sageli. Lõikus ei kesta kaua, kuid kõik muu sinna juurde kuuluv võtab aega. Nii viibivad isased kassid nende juures tunni ja emased kaks tundi.
Jüripoja loomakliiniku arst Joel Jürisson ja abiline Laura-Liisa Vaigurand steriliseerivad ja kastreerivad kasse sageli. Lõikus ei kesta kaua, kuid kõik muu sinna juurde kuuluv võtab aega. Nii viibivad isased kassid nende juures tunni ja emased kaks tundi. Foto: Dmitri Kotjuh

Sihtasutus Järvamaa avalikustas maakonna tänavuse ettevõtluskonkursi nominendid. Kandidaate esitati üheksasse kategooriasse kokku 26 ning nominente jagus igasse Järvamaa omavalitsusse.

Ettevõtluskonkurss Järvamaa Tegusad on juba aastaid olnud oluline sündmus, mis tunnustab piirkonna ettevõtjaid nende panuse eest kohalikku majandusse ja kogukonna arengusse. Konkursi eesmärk on tõsta esile ettevõtteid, kes on olnud edukad, uuendusmeelsed ja jätkusuutlikud.

Konkursi võitjad selguvad ettevõtlusnäda raames toimuval pidulikul auhinnatseremoonial Epiima piimatöötlemistehases Paides 5. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles