Kõrgkool alustab novembris taas koolitusprojektiga „Õed tagasi tervishoidu“

Järva Teataja
Copy
Arstikabinet. Foto on illustratiivne
Arstikabinet. Foto on illustratiivne Foto: Tairo Lutter

Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis on alanud registreerimine koolitusprojektile „Õed tagasi tervishoidu”, mille eesmärgiks on julgustada pikka aega õe tööst eemal olnuid naasma tervishoidu.

2023. aasta novembris algav projektipõhine õpe „Õed tagasi tervishoidu“ valmistab õendussektoris pikemat aega mittetöötanud õdesid ette õe teooria- ja praktikaeksami sooritamiseks, mis annab võimaluse nende kandmiseks tervishoiutöötajate registrisse. Koolitusel on võimalik osaleda ka tervishoiutöötajate riiklikus registris registreeritud õdedel ja ämmaemandatel, kes ei ole alates 2015. aasta 1. veebruarist Eesti tervishoiuteenuse osutaja juures õena töötanud. Projekti rahastab Sotsiaalministeerium.

Juba üheksandat korda alustav projekt on aastate jooksul olnud väga edukas ning paljud õed, kes on kutsetööst eemal olnud, on saanud seeläbi oma eelnevaid teadmisi täiendada. „Projekti „Õed tagasi tervishoidu“ oleme Tallinna Tervishoiu Kõrgkoolis läbi viinud alates 2015. aastast ning see on võimaldanud tervishoidu tagasi tuua üle 150 õe. Õdede puuduse leevendamiseks on oluline iga õde ning koolituse läbimine annab osalejatele võimaluse asuda taas tööle armastatud erialal," ütles Tallinna Tervishoiu Kõrgkooli õenduse õppetooli õppejõud-lektor Kadri Kööp.

Registreerimine õppesse on avatud 23. oktoobrini 2023. Õppetöö toimub tsüklitena novembrist märtsini. Koolitus on tasuta.

Rohkem infot ja õppetööle registreerimine on SIIN.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles