Tarbja lasteaed-kooli basseini veepuhastsussüsteem vahetatakse välja

Järva Teataja
Copy
Tarbja lasteaed-koolis on bassein, kus lapsed saavad ujumise algõpet. Lasteasutuste liitmist on suurem võimalus ühisteks teenusteks ning ettevõtmisteks.
Tarbja lasteaed-koolis on bassein, kus lapsed saavad ujumise algõpet. Lasteasutuste liitmist on suurem võimalus ühisteks teenusteks ning ettevõtmisteks. Foto: Dmitri Kotjuh

Tarbja lasteaed-kooli basseini veepuhastussüsteem oli amortiseerunud ja selle edasine kasutamine oleks spetsialistide hinnangul võinud muutuda ohtlikuks inimestele ning ümbritsevale keskkonnale.

Uue süsteemi paigaldamiseks, mis tagaks Terviseameti poolt kehtestatud nõuded lasteasutuse basseini veele, küsis Paide linnavalitsus hinnapakkumised neljalt ettevõttelt. Pakkumuse esitas ainsana Nomo OÜ.

Uus puhastussüsteem koos paigaldamisega läheb maksma ligi 19 300 eurot. Linnavalitsus otsustas esmaspäevasel istungil võimaliku ohuolukorra likvideerimiseks ja lastele ujumisvõimaluse jätkuvaks tagamiseks Tarbja lasteaed-koolis eraldada selleks reservfondist raha.

Linnavalitsuse linnamajandusosakonna juhataja Mait Grigorjevi sõnul alagab veepuhastussüsteemi väljavahetamine järgmise nädala esimeses pooles.

Töö valmimine sõltub tehnika tarnest, loodetavasti saab süsteem nelja-viie nädalaga töökorda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles