Uus muusikastuudio keskendub eelkooliealistele lastele ja beebidele

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Sirje Graubergi muusika- ja laulutundidega kaasas käivad legendaarsed tumbad veerevad sel nädalal uude majja.
Sirje Graubergi muusika- ja laulutundidega kaasas käivad legendaarsed tumbad veerevad sel nädalal uude majja. Foto: Ants Leppoja/Järvamaa Eesti südamaa

Novembris alustab Paides tegevust uus muusikastuudio Sirjelind. Nagu nimigi viitab, seisab stuudio taga Paide muusika- ja teatrimaja muusikastuudio senine muusika- ja lauluõpetaja Sirje Grauberg, kes asub tegutsema omal käel. See pole Graubergile esimene kord iseseisvalt tegutseda. Muusikastuudio Sirjelind pakub muusikalist õpet ja tegevust beebidele, lastele, noortele ja ka täiskasvanutele. Sisuliselt jätkab Sirje­ Grauberg senist tegevust, ent uues asukohas ja teise juriidilise vormi alt.

Grauberg lõpetas töö eneselegi veidi ootamatult Paide muusika- ja teatrimajas selle suve lõpus. «Ehkki plaanid olid uueks aastaks tehtud, tundsin pärast minu sünnipäeva puhul korraldatud vilistlaste üllatuskontserti, et see on ilus hetk oma töö siin majas lõpetada,» selgitas ta. «Lisaks oli teada, et majas tuleb kärpida palgakulusid, nii et andsin sellesse oma vabatahtliku panuse.»

Sirje Graubergi sõnul ajendas teda Sirjelindu asutama lastevanemate soov. «Kui otsustasin muusika- ja teatrimajas otsad kokku tõmmata, otsisid murelikud lastevanemad mu siiski üles ja tundsid huvi, kuidas õpe jätkuda võiks. Alguses mõtlesin, et puhkan uue aastani, aga kuidas ma ikka oma armsatele lastele ei ütlen,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles