Korraldatud jäätmeveo infopäev ootab osalema

Copy
Eesti Keskkonnateenused, prügiveoauto.
Eesti Keskkonnateenused, prügiveoauto. Foto: Marko Saarm

Uus korraldatud jäätmeveo periood algab Paide linnas 1. detsembril. Korraldatud jäätmevedajaks on AS Eesti Keskkonnateenused.

Uus jäätmeveo periood toob kaasamitmeid muudatusi tekkekohal jäätmete üleandmiseks jäätmevedajale.

Sellega seoses korraldab Paide linnavalitsus infopäeva, mis viiakse läbi virtuaalselt MS Teams keskkonnas 8. novembril algusega kell 18. Virtuaalse infopäevaga liitumise link on siin.

Infopäeval on võimalik osaleda ka Paide linnavalitsuse Pärnu tn 3 maja teise korruse saalis (liitutakse virtuaalse koosolekuga).

Planeeritud on ka kohapeal jäätmeveo lepingute sõlmimise võimalused järgnevatel aegadel:

Paide linnavalitsuses (Paide, Pärnu tn 3, I korrus, kabinet 103) 16. novembril kell 10-15.

Paide linnavalitsuse teeninduskeskuses (Roosna-Alliku, Pargi tn 10, teine korrus, kabinet 27) 17. novembril kell 10-15.

Lihtsaim viis on jäätmeveo lepingut sõlmida läbi AS Eesti Keskkonnateenused e-teeninduse. Klienditeenindusega saab vajadusel ühendust telefonil 738 67 00 või e-postil tartu@keskkonnateenused.ee.

Jäätmeseaduse alusel loetakse jäätmevaldaja korraldatud jäätmeveoga liitunuks elu- või tegevuskohajärgses jäätmeveo piirkonnas. Jäätmevedaja saadab jäätmevaldajatele tutvumiseks ja allkirjastamiseks eeltäidetud jäätmeveo lepingu miinimumnõuetega. Jäätmeveolepingu sõlmimine ei ole kohustuslik neile jäätmevaldajatele, kes kasutavad korraldatud jäätmeveol miinimumnõudeid. Lepingu sõlmimine on kohustuslik aga kõigile neile, kes soovivad kasutada teenuseid, mis erinevad miinimumnõuetest nt mahuti rentimise teenus, värava avamise teenus, kogumisringide teenus või muu mugavusteenus.

Tagasi üles