Salapärases telesarjas näeb Järvamaadki

Järva Teataja
Copy
Filimine Järva-Jaanis.
Filimine Järva-Jaanis. Foto: Järva vald

Esmaspäeval Järva-Jaani teeninduskeskuse juures näha tavapärasest rohkem saginat.

Nimelt filmiti teeninduskeskuses uue sarja „Täiuslik sõbranna" stseene ning teeninduskeskuse ruumid muudeti politseiuurija kontoriks. Uurijat mängis Ago Anderson ning tegevusega rännati tagasi aastasse 2008.

Loo keskmes on kliimaminister Agnes Soosalu, kes on peagi rajatava tuulepargi üks eestvedajaid, kuid aja kulgedes hakkab Agnes saama anonüümseid ähvarduskirju. Salapärane väljapressija nõuab tuulepargi ehituse seiskamist või muidu teeb ta avalikuks Agnese 15 aasta taguse traagiliselt lõppenud peo tagajärjed, kus üks neljast sõbrannast jäi teadmata kadunuks.

Kolm peol osalenud sõbrannat – Agnes, Britt ja Elis – kes ei ole 15 aastat üksteist näinud, asuvad nüüd koos minevikku jäetud segadust lahkama. Kõik naised kardavad salamisi, et just nemad on Susanna arvatavas surmas süüdi. Mis Susannaga tegelikult juhtus?

Kuigi loo järgi toimub tegevus Läänemaal, siis võib ka Järva valla elanik tunda ära mitmeid paiku. Näiteks on filmitud seriaali nii Ahulas kui ka Järva-Jaanis.

Sarja peaosades mängivad Loviise Kapper, Melissa Mariel Korjus ning Carolin Ligi. Režissöör on Ergo Kuld ning kirjutasid Katariina Libe ja Reeli Reinaus. Stsenaariumi konsultant on Tiina Lokk.

Sari esilinastub PÖFFil ning on vaadatav eksklusiivselt Elisa Huubis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles