Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Reedene õpetajate üle-eestiline hoiatusstreik puudutab olulisel määral ka Järvamaa koolide ja lasteaedade reedest päeva. Eesti haridustöötajate liidu üleskutsega teha tunniajane töökatkestus ühineb enamik maakonna haridusasutusi. Samas on neid, kes sellest osa ei võta. Lasteaedades on tööseisak ette nähtud kella kaheksast üheksani, koolides üheksast kümneni. Eesmärk on survestada valitsust tagada lubatud palgatõus.

* Sel nädalal avasid Türi valla koolide sööklad oma uksed lastevanematele näitamaks, et koolitoit on tervislik ja maitsev ning kokad peavad ajaga sammu. Kui Paides on sellised avatud sööklate nädalad igal aastal, siis Türil jõuti ühisettevõtmiseni esimest korda.

* Järva vallavolikogu 28. septembril olnud istungil esitas 11 volinikku umbusaldusavalduse abivallavanem Tiina Orastele. Oraste umbusaldamine oleks pidanud minema hääletusele vallavolikogu oktoobri lõpu istungil, kuid enne seda punkti jõuti palgaline valitsusliiga abivallavanema kohalt juba vabastada. Novembri lõpus esitab Isamaa vallavolikogule uue abivallavanemakandidaadi, kelle viimane töö oli seotud hoopis välispoliitikaga.

* Et Premium liiga viimases voorus läksid mängud nagu läksid, on praegu lahtine nii Eesti tänavune jalgpallimeister kui ka Paide linnameeskonna kolmas koht. Paljutki saab selgeks laupäeval Paides.

Märksõnad

Tagasi üles