Edu teisel katsel: Paide tehisjärve kirsipuuprojekt saab siiski teoks

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide tehisjärve randa suunduv rada saab ääristatud dekoratiivkirsipuudega. Puude istutuskohti demonstreerivad Piret ja Veiko Natus, Egle Ninep-Kaselt, Veiko Tihemets, Priit Värk ja Mari Mikson.
Paide tehisjärve randa suunduv rada saab ääristatud dekoratiivkirsipuudega. Puude istutuskohti demonstreerivad Piret ja Veiko Natus, Egle Ninep-Kaselt, Veiko Tihemets, Priit Värk ja Mari Mikson. Foto: Dmitri Kotjuh/Järva Teataja /Scanpix Baltics

Selgunud on Järvamaa vabaühenduste projektid, mis said riigilt kohaliku omaalgatuse programmi sügisesest taotlusvoorust raha nende elluviimiseks. 14 erinevat projekti toovad maakonda 38 tuhande euro väärtuses investeeringuid. Näiteks Türi Konna maja saab uued küttekehad ning Paide tehisjärve rand ilukirsipuud.

Türi kogukonnaseltsi eestvedaja Aili Avi ütles, et Konna maja kaks ruumis saavad projekti raames puuduvad küttekehad, millega saab toad ruttu ja soodsamalt soojaks. Samuti saavad ahjulõõrid puhtaks.

"Nii saame töötubade ruume juurde, et neid ka talvel kasutada. Selts ise on oma jõududega soojustanud laed ja teinud muud remondid," rääkis Avi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles