Lasteaia logo konkurss osutus menukaks

Järva Teataja
Copy

Oktoobri lõpust on Järvapesa Lasteaia hoolekogu üles kutsunud kõiki loomingulisi inimesi osalema uue lasteaia logo konkursil. Logosid saabus konkursile oodatust rohkem- 18 erinevat loomingut.

Ahula, Albu, Ambla ja Aravete lasteaiad asusid tegutsema ühe suure asutusena käesoleva aasta sügisel. Lasteaia nimi valiti konkursi korras ning ühiseks nimetajaks neljal lasteaial sai Järvapesa Lasteaed.

Lasteaed on lisaks nime otsingule kaasanud kogukonnad ka logo otsimisel. Lasteaed otsib konkursi korras kaasaegset, lastepärast ning omanäolist logo. Tingimustes on kirjas, et võistlustööde arv ühe isiku kohta ei ole piiratud ning logo võib sündida ka mitme inimese koostöös, lasteaia rühma koostööl, klassina või terve organisatsiooni koostööna. Lisaks on tingimustesse märgitud “Meid rõõmustab, kui logo värvideks on kasutatud Järva valla vapil kujutatud värve: kollane/ kuldne, roheline, must”.

Logo kavandite esitamise tähtaeg oli 17. november ning kokku laekus 18 erinevat loomingut erinevatelt loojatelt. Esmase valiku logo kavandite seast tegi komisjon, kuhu kuulusid Järvapesa lasteaia personali esindaja, lapsevanemate esindajad kõigist neljast õppekohast, Järva valla esindaja ning Järvapesa lasteaia hoolekogu esindaja. Alates tänasest esitletakse komisjoni poolt välja valitud kavandeid Järva valla sotsiaalmeedias ning Järvapesa õppekohtades ning sellele järgneb hääletus. Alates 28. novembrist saab Järvapesa Lasteaia õppekohtades hääletada pabersedeliga, oma hääle lemmikule saavad kõik soovijad anda ka läbi Järva valla sotsiaalmeedia lehe kuni 11. detsembrini.

Ideekonkursi tulemused ja konkursil osalenud ideekavandi võitja koos autori(te) nime(de)ga avalikustatakse Järva valla kodulehel ja sotsiaalmeedias 19. detsembril. Konkursi võitja(te) tänamine avaliku tunnustamisega ning meenega toimub Järva valla Eesti Vabariigi aastapäeva avalikul üritusel Albu-Ambla piirkonnas.

Tagasi üles