Rahvusringhäälingu korrespondendiks saab Järvamaale politseiuudiseid vahendanud inimene

Järva Teataja
Copy
Kristi Raidla
Kristi Raidla Foto: Erakogu

Eesti Rahvusringhäälingu uudistetoimetusega liitub Kristi Raidla, kes hakkab Pärnu ja Pärnumaa korrespondendina vahendama piirkondlikke uudiseid kõikidel ERR-i uudisteplatvormidel.

Alates 2024. aasta jaanuarist vahendab Pärnu ja Pärnumaa uudised rahvusringhäälingu tele- ja raadiouudistele ning veebiportaali Kristi Raidla, kes võtab ameti üle Ester Vilgatsilt.

„Oleme Ester Vilgatsile väga tänulikud pikaajalise pühendunud töö eest ERR-i uudistetoimetuses. Kristi Raidla eestvedamisel on Pärnu ja Pärnumaa sündmused kindlasti ka edaspidi hästi kajastatud,“ ütleb ERR-i uudistetoimetuse juht Anvar Samost.

Kristi Raidla on omandanud Tartu Ülikoolis magistrikraadi ajakirjanduses ja kommunikatsioonis ning õppinud lisaks turismi- ja hotelliettevõtlust. Haapsalus sündinud ja Haapsalu Wiedemanni Gümnaasiumi lõpetanud Raidla on Pärnus elanud tänaseks rohkem kui 20 aastat. Alates 2017. aastast on ta töötanud Politsei- ja Piirivalveametis Lääne prefektuuri pressiesindajana Pärnus.

Eesti Rahvusringhäälingul on Eestit kattev korrespondentide võrgustik piirkondlike uudiste ja sündmuste kajastamiseks. Lisaks Pärnu ja Pärnumaa korrespondendipunktile on ERR-i uudistetoimetusel korrespondendid Võru- ja Põlvamaal, Läänemaal ja Hiiumaal, Saaremaal, Kesk-Eestis, Narvas, Virumaal ja Valgamaal. Kohalikke uudiseid vahendavad ka Tartu ja Narva stuudiod.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles