Türi spordihoone kolmas tegevusaasta möödus suuremate välismõjudeta

Järva Teataja
Copy
Konesko Türi spordihoone
Konesko Türi spordihoone Foto: Erakogu

2023. aasta möödus Konesko Türi spordihoonele esimest korda ilma igasuguste välismõjudeta ning ära saadi pidada kõik olulised võistlused, mis planeeritud.

Türi spordihoone haldusjuht Martin Kaschan sõnas oma kokkuvõttes, et tänu sellele on nad suutnud kasvatada nii külastajate, kui korraldatud võistluste arvu. „Sel aastal on toimunud 73 erinevat üritust või võistlust,” märkis ta. „Kõige olulisem töövõit oli kindlasti kevadel, kui toimusid Eesti-Läti maavõistlusmängud võrkpallis. Suured tänusõnad siinkohal Kert Toobalile ja Eesti Võrkpalliliidule, kes selle võimalikuks tegi. Lisaks on hea meel olla koostööpartner lasteaedadele, koolidele ja spordiklubidele, kes meie võimalusi meelsasti kasutavad ja erinevaid üritusi ning võistlusi korraldavad kohalikele elanikele.”

Kokku külastati spordihoonet ca 43 500 korda, mis on 5000 võrra rohkem, kui eelmine aasta. Külastatavuse arv koosneb treeningutel osalenud lastest, täiskasvanutest, võistluste publikust ning üritustest osavõtjatest.

Positiivne, et aina rohkem inimesi on leidnud tee jõusaali ning laste treeninggrupid on täitunud. „Oleme ise panustanud ka jõusaali ja treeningsaalide inventari ning loodame masinaparki ka edaspidi täiendada. Tänusõnad kõigile klientidele, kes alati tagasisidet annavad, mida paremaks muuta või täiendada.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles