/nginx/o/2013/02/13/1571520t1hd3a5.jpg)
Eesti metsloomaühingu tähelepanekute kohaselt oskavad talvel linnumajas söömas käivad linnud poest ostetud rasvapallide asemel hinnata kodus isevalmistatud "rasvahõrgutisi" ning annab ka mõned juhised, kuidas tiivulistele hõrgutav toidulaud katta.
Eesti metsloomaühingu tähelepanekute kohaselt oskavad talvel linnumajas söömas käivad linnud poest ostetud rasvapallide asemel hinnata kodus isevalmistatud "rasvahõrgutisi" ning annab ka mõned juhised, kuidas tiivulistele hõrgutav toidulaud katta.
Rasvapärja valmistamiseks läheb vaja ainult vastavat vormi, puhast maitsestamata searasva, käbisid, seemneid, pähkleid, õunu ja marju. Säti komponendid oma soovi järgi, vala peale sulatatud searasv, lase üleöö külmas taheneda ning pärg ongi valmis. Rasvakoogi saab vormist lihtsasti välja, kui vormipõhja natuke aega soojas vees hoida.