Metallivargad võtsid kuuelt kaevult luugi

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peetri inimesed avastasid, et kiriku ja lasteaia vaheliselt alalt on varastatud kaas kuuelt kaevult. Kareda vallavanem Triin Pobbol tänas õnne, et kaaneta augud paiknevad maapinnast natuke kõrgemal ja seetõttu pole keegi neisse kukkunud.
Peetri inimesed avastasid, et kiriku ja lasteaia vaheliselt alalt on varastatud kaas kuuelt kaevult. Kareda vallavanem Triin Pobbol tänas õnne, et kaaneta augud paiknevad maapinnast natuke kõrgemal ja seetõttu pole keegi neisse kukkunud. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Lume sulades avastasid Kareda valla Peetri aleviku inimesed, et metallivargad on minema viinud kuus kaevukaant ja jätnud ohtlikud augud jalakäijaid varitsema.

Kareda vallavanem Triin Pobboli ütlust mööda olid Peetri inimesed üleeilseks avastanud, et kiriku ja lasteaia vaheliselt alalt on varastatud kaas kuuelt kaevult: ühes asuvad Elioni kaablid ja viies Paide Vee torustikud.
Pobbol tänas õnne, et kaaneta augud paiknevad maapinnast natukene kõrgemal ja arvatavasti seetõttu pole keegi neisse veel kukkunud. «Sellest hoolimata on kohad märgistatud ja isegi lasteaias on neist lastele räägitud,» sõnas ta.
Pobboli teada ei tohiks alevikus rohkem kaaneta auke olla, aga kui keegi neid siiski avastab, palus ta kohe teada anda. «See on ikka uskumatult rumal tegu,» ütles ta ohates. «Kahjuks leidub meil inimesi, kel jõudu on, aga mõistust kohe üldse ei näi jaguvat.»
 

KOLM HUKKUNUT

Eelmise aasta jaanuaris kukkus 22aastane Diana Pärnus tühermaal katmata kanalisatsioonikaevu. Tema surma põhjuseks märgiti alajahtumine ja uppumine.
Eelmise aasta 23. veebruaril kukkus Põlvamaal Ruusa külas kelguga sõitnud kuueaastane laps kinnistul asuvasse katmata kaevu ja hukkus.
Sama aasta novembris kukkus 20aastane Kerli Räpina vallas rohu sees olnud kaanega katmata kaevu ja suri kohapeal.

Allikas: internet

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles