Uuel nädalal läheb ilm veidi pehmemaks

Järva Teataja
Copy
Atlandi ookeanilt saabuv soe ja niiske õhumass pakub pühade eel plusskraadidega ilma.
Atlandi ookeanilt saabuv soe ja niiske õhumass pakub pühade eel plusskraadidega ilma. Foto: Margus Ansu

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on nädala lõpuni oodata pakaselist ilma, siis aga muutub ilm veidi pehmemaks ning uue nädala alguses võib kohati ka plusskraade tulla

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Lumesadu laieneb üle Eesti läänest itta ning tuiskab. Puhub kagu- ja lõunatuul 7-12, puhanguti 15, saartel ja läänerannikul 12-17, puhanguti 24 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Külma on 7-12, saartel ja läänerannikul 3-6 kraadi. Päeval on pilves, pärastlõunal kohatiste selgimistega ilm. Sajab lund, kohati tuiskab. Pärastlõunal jääb sadu harvemaks. Puhub kagu- ja lõunatuul, lääne poolt alates pöördub järk-järgult edelasse 5-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Külma on 1-6 kraadi.

Reede öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja tuiskab. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, saartel ja rannikul 8-14, puhanguti 20 m/s, hommikuks tuul nõrgeneb. Külma on 3-9 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund ja on pinnatuisku. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 15, pärastlõunal läänekaare tuul 3-9 m/s. Külma on 1-6, õhtul kohati 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles