Järva Teataja ajakirjanik kandideerib Jaan Tõnissoni preemiale

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Selgusid Jaan Tõnissoni meediaauhindade valdkondlike preemiate kandidaadid.

Maakonnalehes ilmunud olemusloo kategoorias on üks kolmest kandidaadist Järva Teataja ajakirjanik Merit Männi looga «Eks ma teadsin varemgi, et kui pingutan, saan hakkama». See on jätk 2018. aastal Männi sulest ilmunud loole «Mõelda, et kõik on läbi, ei tohi».

Eelmisel suvel kirjutatud lugu räägib sellest, kuidas raske õnnetuse tagajärjel halvatuks jäänud Türi noormees Rasmus Juhanson suutis kõigest hoolimata lõpetada põhikooli ja 2023. aastal ka gümnaasiumi, seda hõbemedaliga.

Lisaks Männile on selles kategoorias nomineeritud Lõuna-Eesti Postimehe ajakirjanik Arved Breidaks looga «Venemaalt last päästa üritanud Ukraina ema kihutati Eestisse» ja Tartu Postimehe ajakirjanik Aime Jõgi looga «Kraana number 2. Valentina Melnikova ja tema elu keset pilvi ja taevast»

Meediaauhindade jagamise eesmärk on väärtustada Jaan Tõnissoni kui Postimehe kunagise peatoimetaja ja Eesti ühe silmapaistvaima riigimehe elutööd, samuti ergutada tänapäevaseid mõtlejaid ja arvamusliidreid ning tunnustada ajakirjandusvaldkonna töötajaid. (JT)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles