PILDID Järvamaa hooldajad pälvisid ettevõttesisest tänu ja tunnustust

Järva Teataja
Copy

Kui peaauhinna, Aasta Südamega pärjati Lihula Südamekodu, siis Aasta Südamekese auhindu jagus ka Paide ja Käru Südamekodudesse.

„Möödunud aastal arenes ja kasvas Südamekodude pere oluliselt: avasime uue hoone Valklas ja Lihulas, samuti algas ehitus Tartus ning laienesime Paidesse. Muidugi leiab tunnustamisväärset igast Südamekodu majast, kuid Lihula paistis seekord silma eriliselt tubli ja väljakutseid ületavana: kliendid pidasid vastu ehituseaegsetele ebamugavustele ning töötajad näitasid väga ühtset meeskonnavaimu. Suur ehitus lõppes edukalt ning uue majaosa avamisega,“ rääkis Südamekodud AS nõukogu liige Martin Kukk ning lisas, et tublisid ja pika staažiga töötajaid on Südamekodudes tunnustatud ka varem, ent suurem tunnustusüritus võeti ette esmakordselt. „Südamekodud on kasvanud 11 eri asukohaga suurimaks Eesti eakatekodude ketiks – meie seas on väga palju väga tublisid inimesi, kelle teistele eeskujuks seadmine on oluline.“

Aasta Südameke on igas Südamekodus üks töötaja, kes on pühendunud tööle, olnud eeskujuks kolleegidele või saanud eelneva aasta jooksul hakkama millegi tähelepanuväärsega.

Aasta Südameke 2023

Käru Südamekodu

Nominendid – Iryna Kuievda, Õnne Rooväli ja Helle Treve

Aasta Südameke 2023 – Anastasiya Talanova

Anastasiya Talanova (lilledega)
Anastasiya Talanova (lilledega) Foto: Südamekodud

Kolleegide sõnul on nad märganud, et Anastasiya oma noorusest hoolimata on väga töökas, püüdlik, rahutoov, hooliv, pühendunud, kohuse- ja vastutustundlik töötaja ja kolleeg. Ta on väga õpihimuline ja sihte seadev ning eesmärke saavutav inimene, kes on lahke elanikega ja sõbralik kolleegidega.

Paide Südamekodu

Nominendid – Aili Linder ja Lilia Simberg

Aasta Südameke 2023 – Ivi Puk

Ivi on abivalmis ja tore kolleeg. Klientidele meeldib tema südamlikkus.

Ivi Puk (saab tunnustuse kätte). 
Ivi Puk (saab tunnustuse kätte). Foto: Südamekodud
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles