Neljapäevase Järva Teataja tutvustus

Copy
Foto: Järva Teataja

Neljapäevane Järva Teataja kirjutab:

* Päev, mil selgus, et Kesk-Eesti innovatsioonikeskuse rajamine Paide endise kaubakeskuse hoonesse rahastust ei saa, oli sihtasutusele Järvamaa mustemast mustem. Seda enam, et lootus maakondlikule arendusprojektile toetusraha saada oli käegakatsutav. Ometi see nii ei läinud. Sihtasutus enam meelt ei heida ja on valmistanud ette uue tegevusplaani, kuidas eesmärkideni jõuda.

* Kuni eelmise kolmapäevani ootas sihtasutus Järvamaa taotlusi nende inimeste nimedega, kelle hulgast selgitada välja kultuuripreemiate saajad. SA Järvamaa kultuurivaldkonna koordinaator Eva Linno tõdes, et võrreldes eelmise aastaga kujunes nimekiri seekord veidi pikemaks. «Kandidaate on omajagu ja tore on, et tegijaid ikka märgatakse ja neist teada antakse,» ütles ta.

* Järva Teataja palus maakonna spordiinimestel oma piirkonna eelmise, liikumisaasta 365 päeva kokku võtta.

* Järva- ja Viljandimaalt Jaak Madisoni asendusliikmena riigikokku pääsenud ja eelmise aasta oktoobris Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioonist kuluhüvituste skandaali tõttu lahkunud Kalle Grünthal keeldus esmaspäeval riigikogu kõnepuldist ära minemast vaatamata spiiker Lauri Hussari korduvatele nõudmistele.

* Omniva meediasuhete juht Reelika Lepp ütles, et kui 2022. aastal saadeti nende ettevõtte üheksast Järvamaa pakiautomaadist 44 657 ja ladustati 162 785 pakki, siis möödunud aastal telliti siia 175 077 ja saadeti siit 43 326 pakki. Tasub teada, et eelmise aasta lõpuks oli Omnival Järvamaal kümme pakiautomaati. Suvel lisandus Imavere pakiautomaat ja üsna edukalt, sest poole aasta jooksul saadeti seal 247 ja võeti vastu 2424 pakki.

Märksõnad

Tagasi üles