Sissemurdja viis Paide kodust tuhandete eest kraami

Järva Teataja
Copy
Eurod. Pilt on illustratiivne.
Eurod. Pilt on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks

Eelmise nädala neljapäeval, 25. jaanuaril kella 19.30 ajal sai politsei teate, et Paides Kuu tänaval on akna lahti murdmise teel sisenetud ridaelamuboksi.

Kesk-Eesti politseijaoskonna Paide menetlusgrupi juht Airika-Helle Jalast sõnas, et esmasel vaatlusel tuvastas elupinna omanik, et varastatud on sularaha, ehteid ja muidki esemeid, kuid varastatud esemete täpsem loetelu ja kahjusumma on veel selgitamisel. „Politsei talletas sündmuskohalt jäljed ja kogub informatsiooni,” lisas ta. „Juhtunu täpsemate asjaolude selgitamiseks alustasime kriminaalmenetlust.“

Sotsiaalmeedias avaldatud infokildude põhjal toimus sissemurdmine päeval kella 16-17 vahel ja täiesti hääletult ehk isegi naabrid ei märganud midagi. Hoonesse saamiseks murti boksi köögiaken jõuga lahti.

Mõned päevad hiljem andis Jalast teada, et tänaseks on selgunud, et korterist varastati sularaha, ehteid, parfüüm ja saapad. "Varastatud esemete ja lõhkumisega tekitatud kahju on 2 660 eurot," lisas ta. "Politsei kogus sündmuskohalt tõendeid, mis on praeguseks saadetud ekspertiisi ja jätkab informatsiooni kogumisega."

ANNA INFOT

Palume inimestel, kes nägid neljapäeva, 25. jaanuari pealelõunal Paides Kuu tänava piirkonnas liikumas kahtlust äratanud inimesi või sõidukit, anda sellest teada meelis.maaslepp@politsei.ee või telefonil 384 9947.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles