Paide linn osaleb turismimessil Tourest

Järva Teataja
Copy
Paide linna silt
Paide linna silt Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Viimastel aastatel on Paide turismiettevõtjad olnud Tourestil esindatud ühisel Järvamaa pinnal, kuid et tänavu on Järvamaa väljas osana Kesk-Eesti piirkonnast ja eksponeerimispind on seetõttu piiratud, otsustas Paide linnavalitsus eraldi messil osaleda.

Paidet esindavad kohapeal seekord Ajakeskus Wittenstein ja Wittensteini Tegevusmuuseum, Paide Muusika- ja Teatrimaja, Paide Teater, Paide Linnavalitsus, Paide Rally, Källomäe talu, Helingi nahakunstistuudio, Nööskeri mõdukoda ning Paide Teatrikohvik. Degusteerimiseks on juustutooted kaasa andnud E-piim.

Ekraanidel näidatakse videolõike ning fotosid looduskaunitest kohtadest, turismiobjektidest, spordi- ja kultuurisündmustest, nagu Paide-Türi rahvajooks, Paide ralli ja Arvamusfestival, ning erinavatest majutus- ja toitlustusasutustest.

Keerleb loosiratas, kus saab võita auhindu Paide Muusika- ja Teatrimajalt, Paide Teatrilt, Ajakeskuselt Wittenstein, Paide linnalt, Paide Teatrikohvikult, Treegeri kohvikult ja kohvikult Uskumatu.

Lisaks on valminud voldik linna turismiobjektide, suuremate sündmuste ning majutus- ja toitlustuskohtade infoga, mida edaspidi ka kõigis mainitud kohtades linnakülalistele jagatkse.

Tourest 2024 toimub Tallinnas Eesti Näituste messikeskuses 8. – 10. veebruarini ja on kõigil päevadel avatud kella 10st 18ni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles