Aravete kooli tuli vahetusõpilane mere tagant

Merit Männi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma kogemuse põhjal julgustab Evely Kullamäe (paremal) õpilasvahetusprogrammis osalema, kuna see avardab silmaringi ja toob juurde tuttavaid. Evely leidis uute klassikaaslaste seast endale hea sõbra – Johanna-Riinu Annuki, kelle perekond nädala jooksul ka Evely võõrustajaks oli.
Oma kogemuse põhjal julgustab Evely Kullamäe (paremal) õpilasvahetusprogrammis osalema, kuna see avardab silmaringi ja toob juurde tuttavaid. Evely leidis uute klassikaaslaste seast endale hea sõbra – Johanna-Riinu Annuki, kelle perekond nädala jooksul ka Evely võõrustajaks oli. Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Otepää gümnaasiumi õpilaste algatatud Eesti-sisese õpilasvahetuse projekti kaudu saabus Aravete keskkooli üheks nädalaks üle mere Hiiumaalt õpilane, kes oli selles paigas elus esimest korda.

Emmaste põhikooli VIII klassi õpilane Evely Kullamägi tunnistas, et kuigi oli varem Järvamaal käinud, polnud ta Aravetele kunagi sattunud.


Asjaolu, et paljud Eesti ühes servas elavad noored pole teise otsa väiksematest asulatest ja linnadest midagi kuulnud, rääkimata seal käimisest, tõigi Otepää gümnaasiumi noored mõttele hakata korraldama Eesti-sisest õpilasvahetusprojekti VeniVidiVici.


Ka VeniVidiVici õpilasvahetuse projektijuht Teele Jakobson ütles, et tema põhikooliealised Hiiumaal elavad sugulased ei teadnud täpselt, kus asub Viljandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles