Süstemaatiline lubadeta sõitmine päädis reaalse vanglakaristuse ja hiiglaslike väljaminekutega

Järva Teataja
Copy
Seadusekuulekale kodanikule tähendavad politseinikud tihtilugu maanteel liikluskontrolle tegevaid mundikandjaid. Tegelikult on patrullis töötavad inimesed vaid üks osa Paide politseimaja inimestest. Selle aasta algusest on see maja omajagu tühjem.
Seadusekuulekale kodanikule tähendavad politseinikud tihtilugu maanteel liikluskontrolle tegevaid mundikandjaid. Tegelikult on patrullis töötavad inimesed vaid üks osa Paide politseimaja inimestest. Selle aasta algusest on see maja omajagu tühjem. Foto: Kuido Saarpuu

Paide kohtumajas andis oma tegudest aru korduvalt kriminaalkorras karistatud mees, kellele sel korral pandi süüks tähtsa isikliku dokumendi kuritarvitamist ja lubadeta autojuhtimist. Seda vaatamata sellele, et asjaosalist oli korduvalt karistatud mootorsõiduki juhtimise eest vastava kategooria juhtimisõigust omamata.

Mees vabanes eelmiste süütegude tõttu vangist alles mullu jaanuari alguses ning viis kuud hiljem ehk mai alguses jäi Järvamaal lubadeta sõitmisega vahele. Politseiametnikule esitas ta enda juhtimisõiguse tõendamiseks teisele inimesele antud juhiloa.

Juhilubadeta sõitmist juhtus mehel ka juuli lõpus.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles