Türil avatakse põnev fotonäitus

Järva Teataja
Copy
Foto: Türi vald

Türilasel Reelika Marrandil on sisemine soov luua parke ja aedasid, kus hing saab puhata. Oma reisidel kasutab ta alati võimalust külastada erinevaid haljaid alasid, et ahmida sealt iluinfot endasse ja jäädvustada läbi kaamerasilma.

 

Väikest osa sellest ilust soovib ta nüüd läbi fotonäituse jagada kõigi meiega Türi Raamatukogus 5. märtsil avataval fotonäitusel "Inspireerivad aiad", kus näeb 16 pildilist osa tema käidud radadest ja seal nähtust.

Reelika Marrandi tunnistab, et aja jooksul on temas aina kasvanud plaan rajada Türile 100 aiaga inspiratsiooniaedade park. „Nüüd oleme seda mõtet aina reaalsemaks viimas ja väga soovin, et saan teid juba lähiaastatel kutsuda jalutuskäigule inspiratsiooniaedade parki,“ sõnas ta.

Reelika Marrandi algatusel asutati Inspiratsiooniaedade Park OÜ ja seda eesmärgiga luua ilusaid ja inspireerivaid aedu, kus inimesed saavad nautida hingepuhkust ning kogeda looduse ilu.

See on suurepärane algatus, mis võimaldab 15 aastat Elise Aia perenaisena tegutsejal jagada oma armastust haljastuse ja looduse vastu teistega.

„Loodav park saab olema suurepärane koht, kus külastajad saavad lõõgastuda ja oma ammutada inspiratsiooni oma koduaia jaoks,“ kinnitas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles