Lokuta lasteaia uus hoone sai rohelise tule

Järva Teataja
Copy
Foto: Teet Reier/Türi Rahvaleht

Eelmise nädala lõpus teavitas riigi tugiteenuste keskus Türi vallavalitsust, et vallavalitsuse esitatud taotlus Lokuta lasteaiakompleksi uue hoone ehitamiseks on saanud heakskiidu. Projekti kogumaksumus on ligi kaks miljonit eurot, Türi valla omaosalus selles aga ligi 800 000 eurot.

Türi vallavalitsuse arendusjuhi Üllar Vahtramäe sõnul on projekti eesmärgiks arengukeskkonna loomine erivajadustega lastele. „Nüüd on heakskiit projektile viimaks olemas. Lootsime hangete korraldamisega alustada tegelikult juba veidi varem, selle aasta alguses ja parimal juhul oleks saanud aprillis juba ehitustöödega alustada," selgitas ta. „Kuna otsus venis, siis kuulutame aprillis ehitushanke välja ja loodetavasti saab augusti-septembris ehitustöödega juba alustada."

„Uue hoone sisaldab endas kahte rühmaruumi ja mitmeid erinevaid, ruume mis mõeldud koolitusteks ja tegelemiseks erivajadustega lastega. Meie partneriteks selles projektis on Paide linn ja Järva vald kelle spetsialistid hakkavad meil samuti koolitusi saama," lisas Vahtramäe.

Loe edasi siit!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles