15 kilo selga ja kõndima - homne Karinu proovirännak pakub elamusi nii jalutajale kui ka koormusmatkajale

Järva Teataja
Copy
Karinu proovirännak
Karinu proovirännak Foto: Kristo Kivisoo/ Järva Teataja

Järvamaa meeleolukas koormusmatk Karinu proovirännak toimub tänavu kuuendat korda. Tänavune võistlus on sarnane eelmise aastaga ning taas on avatud ka lühem Tenno matkad rada, millel pikkust viis kilomeetrit. "See osutus populaarseks kõige vanemate ja kõige nooremate hulgas, nii et selle teeme taas," teatas korraldaja Margit Jullinen.

Lisaks lühikesele rajale on valikus ka pikemad ja raskemad rajad - 15 ja 22 kilomeetrit.

Võistelda saab nii lisaraskusega võistlusklassides kui ka ilma lisaraskuseta. Lisaraskuse võib võtta ise kaasa, mis finišis ära kaalutakse, või kasutada korraldajate poolt antud raskust - Karinu karjääri lubjakillustikku.

Lisaraskus on tavaklassides 10 või 15, noortel viis kilogrammi.

Margit Jullinen rõhutas, et proovirännakule on võistlejatega paralleelselt oodatud ka matkajad, võib tulla ka koertega. "Eelmisel aastal oli meil just koertega tulijaid palju. Ka tänavu loosime loomaomanike vahel välja spetsiaalse auhinna," rääkis ta.

VI Karinu proovirännak toimub 23. märtsil algusega kell 12. Joogipunktidega varustatud rajad on kõik ringikujulised ning start ja finiš on ühes paigas. Võistluse lõppedes pakutakse kõigile suppi ja pirukat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles