Lasteaed on uue juhi ootel

Järva Teataja
Copy
Mina olen moekunstnik, Marii Eleen Mõtsnik  6 a, Järva-Jaani lasteaed Jaanilill, Liblikate rühm juhendaja Kersti Saar
Mina olen moekunstnik, Marii Eleen Mõtsnik 6 a, Järva-Jaani lasteaed Jaanilill, Liblikate rühm juhendaja Kersti Saar Foto: Järva Teataja

Järva vallavalitsus kuulutas välja konkursi, leidmaks Järva-Jaani lasteaiale Jaanilill direktorit.

Direktori ülesanne on tagada lasteaia tulemuslik töö ja juhtida lasteaia tegevust koostöös pedagoogilise nõukogu ja hoolekoguga.

Sobivalt kandidaadilt oodatakse koostöövõimetja oskust kaasata kogukonda, head eneseväljendamise ja avaliku esinemise oskust, kõrgharidust,  juhtimiskompetentsi,  haridusvaldkonna õigusaktide tundmist ja B-kategooria juhtimisõigust. Kasuks tuleb eelnev töökogemus.

Kandideerijal palutakse esitada kandideerimisavaldus, elulookirjeldus (töö- või teenistuskäik), kvalifikatsiooninõuetele vastavust tõendavate dokumentide koopiad ning kandidaadi soovil ka muud dokumendid.

Omalt poolt pakutakse huvitavat ja vastutusrikast tööd, sõbralikku, asjatundlikku ja toetavat meeskonda, täienduskoolitusi, haiguspäevade hüvitamist ja põhipalka 1800 eurot kuus.

Uus juht peaks ametisse asuma alates 1. juunist.

Dokumendid palutakse esitada hiljemalt 21. aprillil digiallkirjastatult Järva vallavalitsuse e-posti aadressile info@jarva.ee, märksõnaga „Direktor"

Täiendav teave: Siim Umerov, abivallavanem, 5332 2007, Siim.Umerov@jarva.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles