Elron ei kasseeri alanud hooajal elektrirongides jalgrataste eest tasu

Järva Teataja
Copy
Kevadeni saab Elroni rongides jalgratast tasuta sõidutada.
Kevadeni saab Elroni rongides jalgratast tasuta sõidutada. Foto: Toomas Tatar

Elroni elektrirongides saab esmaspäevast alates jalgratta tasuta kaasa võtta, samuti kahekordistub läänesuuna ja Tallinna–Aegviidu elektrirongides jalgrattakohtade arv. Küll aga on diiselrongides 1. aprillist kuni 31. oktoobrini jalgrataste kaasavõtmine jätkuvalt tasuline.

"Algaval jalgrattahooajal on elektrirongides jalgrataste transport tasuta, et aidata kaasa keskkonnasõbralike liikumisviiside edendamisele. Samuti saab nüüd läänesuunda ja Tallinn – Aegviidu liini teenindavates elektrirongides jalgrattaid paigutada lisaks C-alale ka nende sissepääsude juurde, kus varem oli lubatud hoida vaid lapsevankreid," ütles Elroni klienditeenindusjuht Ardo Roosenberg. "Näiteks neljavagunilise elektrirongi puhul on 1. aprillist võimalik rongiga vedada senise kümne jalgratta asemel kuni kakskümmend. Tähistatud ala jalgrataste ja lapsevankrite paigutamiseks asub iga väljapääsu juures."

Roosenberg pani aga jalgratturitele südamele, et elektrirongides jalgrataste vedamisel tuleb arvestada nii lapsevankrite kui ka ratastooli kasutavate inimeste vajadustega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles