Teisipäevase Järva Teataja tutvustus

Tiit Reinberg
Copy
Foto: Järva Teataja

Teisipäevane Järva Teataja kirjutab:

* Mõned nädalad tagasi sai Paide linnameeskond hea uudise osaliseks, kui selgus, et nende plaan ehitada sügiseks valmiva jalgpallihalli juurde ka teenuskeskus, sai riiklikul tasandil heakskiidu ja vajaliku rahasüsti. Projekti eestvedajaks olev Paide linnameeskonna kogukonnajuht Arto Saar ütles, et ootamise aeg oli ärev, sest taotlus oli ammu esitatud, kuid talve jooksul tuli sellele pidevalt lisada täpsustusi ja vastata küsimustele. «Teadmatus oli suur ja kui lõpuks kuulsime, et raha otsustati ikkagi eraldada, oli see tõeline rõõmusõnum,» lausus ta.

* Soojemate ilmade tõttu rändavad konnad järgnevate nädalate jooksul enda sigimispaikadesse ja Eestimaa looduse fond (ELF) manitseb autojuhte tähelepanelikkusele, et kahepaiksed ikka turvaliselt üle sõidutee jõuaksid. Kohati ristuvad rändeteed sõiduteedega, mistõttu võib ainuüksi paari tunniga hukkuda suurem osa teel olevaid konni.

* Kunstikool avab teisipäeval Paide muusika- ja teatrimajas suure 60. juubeliaasta õpilastööde näituse, mille sarnast pole seal varem olnud. Laste ja noorte loomingut saab näha kahel korrusel ning õpetajad valisid näituse tarvis välja üle saja silmapaistva töö.

* Neljapäeval said Aravete kandi elanikud kogeda midagi, mida pole teadaolevalt seni Järvamaal korraldatud. Endine rammumees Marko Remlik otsustas hakata eest vedama Aravete Jõujaama pidudesarja. Aravetel asuv jõusaal on paljude oma ala spetsialistide sõnul Eesti üks parimaid väikesaale ja seda peamiselt mitmekülgsete treeningvõimaluste poolest. Saali külastab tipphooajal keskmiselt poolsada inimest päevas. Suurel neljapäeval võttis jõusaal uued mõõtmed värvimuusika ja võimsa heli abil.

* Eelmise nädala keskel Paide E-piima spordihallis peetud meeste korvpalli esiliiga veerandfinaali mäng Paide Viking Window ja Tere Kadrina Karude vahel lõppes külastajatele võidukalt. Võõrsil samalt vastaselt kaotuse saanud viikingitel oli kohtumise eel selg vastu seina – kui tuleb kaotus, on liiga selleks aastaks nende jaoks läbi. Kui aga võit, peetakse sama vastasega ka kolmas ning otsustav kohtumine ja selle tulemus määrab, kelle jaoks on liiga läbi ja kes liigub esiliiga poolfinaali.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles