Türi otsib linna sünnipäevale kohvikupidajaid

Järva Teataja
Copy
Aedlinnakohvikute päev Türil
Aedlinnakohvikute päev Türil Foto: Tiit Reinberg / Järva Teataja

2. juulil tähistab Türi linn oma 98. sünnipäeva aedlinnakohvikute päevaga.

Türi linna sünnipäeva tähistamine õigel sünnipäeva päeval on traditsioon, mida asjaosalised ei muuda ka sel aastal ning kõik, kes on harjunud 2. juulil Türile tulema, ei pea ka sel aastal pettuma.

Kohvikute seas soovivad korraldajad näha ja leida midagi lastele, midagi veganitele, on neid, kes otsivad spetsiaalselt suppi ja neid, kes eelistavad liha või hoopis midagi magusat. Vaheldust pakuvad ka kohvikud, kus pearõhk hoopis heal muusikal, näitusel või sportlikel jõukatsumistel.

Sel aastal saab 100aastaseks endine Türi aiamajandusgümnaasium ja Türi gümnaasiumi algklasside maja, tänane vallamaja ja raamatukogu. Türi inimestele tuntud kui Valge Maja.

Valge Maja 100. sünnipäevale pühendatud ajastupidu toimub 2. juuli õhtul. Sellest tulenevalt palutakse arvestada, et kohvikute lahtiolekuagade põhirõhk jääks päeva esimesse kahte kolmandikku. Ajastupidu Türi vallamaja juures saab hoo sisse kell 18. Kui on neid, kes soovivad oma kohviku aga hoopis vallamaja juures ajastupeol avada, andke endast julgelt märku. 

Kui tunned, et tahad Türi linna sünnipäeval külastajaid oma ühepäevase kodukohvikuga rõõmustada, siis palun anna sellest märku hiljemalt 8. maiks aadressil triin.parna@tyri.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles