Paide linna rahva- ja kultuurimajad lähevad ühisjuhtimise alla

Maarit Nõmm
, Järva Teataja reporter
Copy
Paide muusika- ja teatrimaja uue juhi Jaanus Kuke õlule jäävad 1. juulist ka maarahvamaja Viisus, Annas ja Roosna-Allikul.
Paide muusika- ja teatrimaja uue juhi Jaanus Kuke õlule jäävad 1. juulist ka maarahvamaja Viisus, Annas ja Roosna-Allikul. Foto: Dmitri Kotjuh

Paide linna rahvamajade viimine ühtse juhtimise alla on olnud linnavalitsuses arutusel juba mitu aastat, kuid siiani mõttest kaugemale jõutud ei ole. Eelmine linnavõim võttis selleks pidevalt hoogu, ent hoovõtuks see jäigi, sest liitmisest ei vaimustunud ei Paide muusika- ja teatrimaja ega rahvamajadki.

Praegusel linnavalitsusel paistab olevat asjaga kiire ning ettepanek liita rahvamajad muusika- ja teatrimaja (PAMT) külge esitatakse linnavolikogule kinnitada juba tänasel istungil.

Kui volikogu on ühendamisega päri, saab Paide muusika- ja teatrimaja vaevalt üle kolme kuu ametis olnud direktor Jaanus Kukk alates 1. juulist ka kõik linna kultuurimajad – Viisu rahvamaja, Anna vaba aja maja ning Roosna-Alliku rahvamaja – enda alluvusse ning PAMT saab senisest kaalukama ja vastutusrikkama rolli linna kultuuritegevuse korraldamisel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles