Paides kiirendati autoteeninduse kestvust poole võrra

Järva Teataja
Copy
Amservi Paide esindusest leiab nii uusi kui ka kasutatud autosid. Siin müüdud kasutatud autode keskmine hinnaklass ei eristu teistest linnadest. Müügimaht on küll väiksem, kui võrrelda näiteks Viljandiga, aga autode keskmine hind on sama.
Amservi Paide esindusest leiab nii uusi kui ka kasutatud autosid. Siin müüdud kasutatud autode keskmine hinnaklass ei eristu teistest linnadest. Müügimaht on küll väiksem, kui võrrelda näiteks Viljandiga, aga autode keskmine hind on sama. Foto: Amserv Grupp

Kui tavapäraselt võib rehvivahetusele kuluda 45 minutit kuni tund, siis nüüd on võimalik auto kätte saada juba poole tunniga. See võimaldab kliendil kiiremini igapäevategevuste juurde naasta.

Paide Amservis on uut teenust pakutud käesoleva aasta algusest. “Kiireenindust tähendab seda, et sama tööd teostavad kaks tehnikut korraga,” selgitas Amserv Paide esinduse juhataja Olev Põldme. “See ei ole sama teenus, mis mõnel pool pakutud kiirabi teenus. Kiirteenindussse saab järjekorra alusel, täpselt samamoodi nagu tavalisse teenindusse aega broneerides,” lisas ta.

“Kiirteeninduse tööd on autohooldus ja rehvide vahetus. Sisuliselt tähendab see seda, et kui muidu auto hooldusesse tuues on hooldusega tegelenud üks tehnik, siis nüüd tegelevad autoga kaks töötajat korraga – klient peab ootama poole vähem aega,” tutvustas Põldme.

“Kliendid on seni uue teenusega väga rahul olnud – kui varasemalt on kliendid autohoolduse ajal tavapäraste toimetuste juurde naasnud, siis kiirteeninduse puhul saavad nad auto nii kiirelt kätte, et tihti otsustatakse esinduses aeg parajaks teha,” rääkis Põldme. “Kiirteeninduse hind on sama mis tavateenindusel ja teenindatakse kõiki automarke,” märkis ta.

Järgmise aasta alguseks kolib Amserv Paide koos müügi- ja teeninduskeskuse ning töökojaga Valgekivi ärikeskusesse, mis loob ka autoteeninduseks veelgi moodsamad tingimused. “Sealse töökoja planeering võimaldab veelgi suuremat hulka kliente teenindada,” ütles Põldme.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles