Bolt peatab lumesaju tõttu tõukeratta teenuse

BNS
Copy
Pärnu linnavalitsus ja Bolt Operations sõlmisid lepingu, milles on kirjas renditõukerataste sõidukiirus, parkimiskohad ja tegutsemine olukorras, kus mahajäetud tõukeratas takistab möödumist.
Pärnu linnavalitsus ja Bolt Operations sõlmisid lepingu, milles on kirjas renditõukerataste sõidukiirus, parkimiskohad ja tegutsemine olukorras, kus mahajäetud tõukeratas takistab möödumist. Foto: Kristjan Teedema

Teisipäevase ootamatu lumesaju tõttu on Bolt otsustanud ajutiselt peatada tõukeratta teenuse, et tagada klientide turvalisus.

Bolt Drive’i autod on varustatud lamellrehvidega, mis sobivad aastaringseks kasutamiseks, kuid klientidel tasub liigelda teisipäeval eriti ettevaatlikult.

Bolti pressiesindaja Liisi Maria Aleksiuse sõnul on ettevõtte prioriteet alati klientide ja teenusepakkujate ohutus. "Seetõttu oleme otsustanud ajutiselt peatada tõuke- ja jalgrataste renditeenuse ja tuletame meelde, et ka autojuhid peaksid olema erakordselt tähelepanelikud. Samuti soovime meie sõidujagamisteenuse juhtidele ja kulleritele ohutut liiklemist.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles