Järvamaale tööle naasnud noored pälvisid stipendiumi

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Viljandist pärit noor naine Mirell Ruus kaalus keskkooli järel küll üht, küll teist elukutsevalikut, kuid lõpuks viis paberid metsamasinajuhi erialale ning on otsusega rahul.
Viljandist pärit noor naine Mirell Ruus kaalus keskkooli järel küll üht, küll teist elukutsevalikut, kuid lõpuks viis paberid metsamasinajuhi erialale ning on otsusega rahul. Foto: Erakogu

Järvamaa kogukonnafondi noore spetsialisti stipendiaadid on Järvamaa Haigla õde Liisa Kredemann, Werk&Wood forvarderioperaator Mirell Ruus ja Paide Hillar Hanssoo põhikooli matemaatikaõpetaja Jaagup Lööper.

Järvamaa kogukonnafondi nõukogu esinaise Arnika Tegelmanni sõnul on rõõmustav, et kogukonnafondi stipendiumit märgatakse ja stipendiumile esitatakse tublisid noori erinevatest eluvaldkondadest.

Kogukonnafondi juhataja Valev Väljaotsa lisas, et tänu paljudele püsitoetajatele ja uutele annetajatele on teist aastat järjest võimalus välja anda kolm stipendiumi. "Ja uut ajalugu teeme ilmselt ka järgmisel aastal, sest annetusi on laekunud mahus, mis annab lootust, et järgmisel aastal saame välja anda neli stipendiumi," rõõmustas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles