Jõgisoo küla vajab puhast joogivett

Maarja Ilves
, reporter
Copy
AS Paide Vesi juhatuse liige Kuldar Kipper ütles, et kui Jõgisoo küla on Ambla ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga liidetud, siis hinnamuudatusi uuendus kohalikele elanikele kaasa ei too.
AS Paide Vesi juhatuse liige Kuldar Kipper ütles, et kui Jõgisoo küla on Ambla ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga liidetud, siis hinnamuudatusi uuendus kohalikele elanikele kaasa ei too. Foto: Elmo Riig/Sakala

Eelmise kuu istungil võttis Järva vallavolikogu vastu otsuse, millega kohalik omavalitsus tagab omaosaluse selleks, et ühendada Jõgisoo küla vananenud puurkaevu asemel Ambla ühisveevärgi ja -kanalisatsiooniga.

Jõgisoo küla asub Põhja-Järvamaal Ambla kõrval. Viimase seitsme aasta jooksul on Jõgisool elanikke vähemaks jäänud ja praegu elab seal 70 inimest.

Viimastel aastatel on ilmnenud probleem, mis on muutunud üha teravamaks. Seda kinnitas ka vee-ettevõtte Paide Vesi juhatuse liige Kuldar Kipper. «Oleme püüdnud vee-ettevõttena osutada Jõgisoo küla klientidele kvaliteetset teenust, kuid et tervikuna on veetaristu amortiseerunud, osutub see järjest keerulisemaks,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles