Alates suvest Amblast enam arstiabi ei saa

Copy
1990. aastal kutsuti Enn Sults Aravete ambulatooriumi sisehaiguste arsti asendama. Sellest ajast on ta olnud selle piirkonna arst. Sults on üles ehitanud kogu meditsiinisüsteemi endises Ambla ja Albu vallas.
1990. aastal kutsuti Enn Sults Aravete ambulatooriumi sisehaiguste arsti asendama. Sellest ajast on ta olnud selle piirkonna arst. Sults on üles ehitanud kogu meditsiinisüsteemi endises Ambla ja Albu vallas. Foto: Kristo Kivisoo

Mai lõpust jäävad Amblas lõplikult suletuks tuntud ja tunnustatud perearsti Enn Sultsi vastuvõtupunkti uksed, sest majanduslikult käib selle ülalpidamine üle jõu, aga nõuetekohasel uuendamisel pole sügavat mõtet.

Enn Sult ütles, et otsus mai lõpus Ambla vastuvõtukoht sulgeda on kindel. «Suviti on külastatavus väiksem ja viimastel aastatel juulis puhkuste ajal on see punkt nagunii suletud olnud. Kuidas suve lõpus vastuvõtt Aravetel toimima hakkab, see pole veel selge,» põhjendas ta.

Sultsi selgitusel pole praeguste hindade ja majandusseisu tõttu võimalik enam kahel pinnal, Aravetel ja Amblas, vastuvõttu teha. «Lihtsalt ei jõua kahte punkti täismahus üleval pidada ja lahti hoida,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles