Emad ja lapsed saavad kirikus kontserti kuulata mugavas nurgakeses

Anne Põder
, ajakirjanik
Copy
Paide Püha Risti koguduse juhatuse esimees Joel Rikk ootab peresid kirikusse koos lastega. Vajadusel saab lastega kontserdi või jumalateenistuse ajal tegeleda saalist sirmidega eraldatud ruumis.
Paide Püha Risti koguduse juhatuse esimees Joel Rikk ootab peresid kirikusse koos lastega. Vajadusel saab lastega kontserdi või jumalateenistuse ajal tegeleda saalist sirmidega eraldatud ruumis. Foto: Dmitri Kotjuh

Pühapäevasele emadepäeva kontserdile Paide Püha Risti kirikus oodatakse emasid koos lastega. Ka väikelapsed võib julgelt kaasa võtta, sest kiriku tagaosas on juba mõnda aega sirmidega eraldatud ala, kus saab beebit mähkida ja toita.

Paide Püha Risti koguduse juhatuse esimees Joel Rikk ütles, et mõte emadele ja lastele eraldatud alast kirikus on tal olnud mitu aastat. «See idee hakkas idanema siis, kui mu lapselaps oli veel väike. Ta oli oma emaga kirikus kontserdil kaasas ning ootamatult tekkis vajadus last mähkida ja toita. Viimases hädas läksime käärkambrisse, kus Lenna Kuurma end esinemiseks valmis sättis. Kasutasime sealset lauda mänhkimiseks ja laps sai toidetud samuti,» meenutas ta.

Lenna Kuurma öelnud tookord naljatamisi, et ei saa enam kontserdile keskenduda, sest nunnumeeter on põhjas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles