Aastane Lenna Heleen otsib Pardiralli abiga lootust tervenemiseks

Järva Teataja
Copy
Ema Merlin ütleb, et Lenna on väga vapper, väike sõdalane. Ravita oleks Lennal täna jäänud elada pool aastat. Õnneks on leitud ravim, mis on mõeldud küll täiskasvanutele, aga mille puhul on Lenna kasvajaga võitluses nähtud mõju.
Ema Merlin ütleb, et Lenna on väga vapper, väike sõdalane. Ravita oleks Lennal täna jäänud elada pool aastat. Õnneks on leitud ravim, mis on mõeldud küll täiskasvanutele, aga mille puhul on Lenna kasvajaga võitluses nähtud mõju. Foto: Erakogu

Postimehe terviseportaal kirjutab loo Järvamaalt pärit Merlinist ning tema aastasest tütrest Lennast, kellel avastati mullu sügisel neljanda staadiumi kasvaja. Väikest Lennat ja teisi vähihaigeid lapsi saab toetada läbi heategevusliku Pardiralli, mis tänavu toimub 7. juunil.

Aastase Lenna Heleeni lugu sai alguse möödunud aasta oktoobris, kui pisitüdrukul hakkasid tulema hambad. Ta oli viril ja ema Merlin tajus, et tütre käitumises on midagi teisiti. Ent ka kõige hullemas unenäos ei oleks osanud aimata, mis perekonda ees ootab – Lennal avastati neljanda staadiumi kasvaja.

Loe täispikka artiklit siit.

Pardiralli on 2014. aastal Eesti vähihaigete laste vanemate liidu poolt ellu kutsutud heategevuslik üritus – vannipartide võistuujumine, mille eesmärgiks on teadvustada vähihaigete laste ja nende perede olukorda ning kutsuda ettevõtteid ja eraisikuid üles andma oma panust nende abistamiseks.

Enne võistlust saab iga annetaja – nii üksikisik, pere, sõpruskond kui ettevõte - hakata ühe nummerdatud vannipardi sponsoriks. Seda saab teha Pardiralli lehel endale sobiva summa eest.

Hetkel on pardirallile müüdud üle 11 ja poole tuhande pardi. Sel aastal on liidul valmidus võiduujumise starti lubada lausa rekordilised 20 tuhat parti.

Pardi saab omale soetada siit.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles