Taimemüük aitab lapsed koolilõpureisile

Merit Männi
, ajakirjanik
Copy
Peetri kooli lapsed võtsid kevadel ette külvitöö, mille tulemusel hakkasid pottides ja kastides rammu koguma hoopis erilised taimed. Tasapisi pistsid turbamulla alt nina välja tomati- ja paprikataimed, mis on vanad pärandsordid.
Peetri kooli lapsed võtsid kevadel ette külvitöö, mille tulemusel hakkasid pottides ja kastides rammu koguma hoopis erilised taimed. Tasapisi pistsid turbamulla alt nina välja tomati- ja paprikataimed, mis on vanad pärandsordid. Foto: Peetri kool

Märtsis täitusid taimekasvatajate kodude aknalauad kastidega, kus hakkasid idanema mitmesugused taimed. Külvitöö võeti kevadel ette ka Peetri koolis, kus pottides ja kastides hakkasid rammu koguma hoopis erilised taimed. Tasapisi pistsid turbamulla seest nina välja tomati- ja paprikataimed, mis on vanad pärandsordid.

Projekti eestvedaja, Peetri kooli õpetaja Kaidi-Ly Välb ütles, et ta ühendas meeldiva kasulikuga. «Olen loodushuviline ning et ka pärandkultuur, vanarahvatarkused ja terve talupojamõistus on mulle olulised, siis mõtlesingi, kuidas neid kõiki õppetöösse lõimida,» lausus ta.

Tagasi üles